viernes, 5 de abril de 2013

Cristina Arnau - Modul 6 : Escrivim i Col.laborem - Evernote a tutoria de secundària.

NOM: Coneixem APPS com EVERNOTE a l'hora de tutoria.

Després de mirar atentament diferents informacions d'aquest mòdul. No sé perquè he pensat amb TUTORIA. Moltes vegades a secundària quan fem tutoria dediquem l'hora a fer coses que per a mi a vegades no són gaire útils. 
A vegades es podrien dedicar a ensenyar-los el que es necessita que és organitzar-se i a treballar individualment i en grup. I mirant i remirant, d'una web a una altra i d'una app a una altra he pensat que es podria dedicar una o dues sessions de tutoria per fer coneixer els alumnes apps que poden tenir la seva part educativa i organitzadora i que els pot servir per la seva vida en general com ara EVERNOTE i després de llegir aquesta web encara he vist més coses que se'ls poden ensenyar.
http://www.toolsandapplications.com/back-to-school-with-evernote-an-introduction-to-the-green-elephant/

Seria una sessió per alumnes de 4 ESO o 1r BATXILLERAT perquè penso que els pot servir per després quan estan en estudis superiors. 

Tot i que ara hem queda a mi una pregunta: A les universitat deixen utilizar mòbils? La veritat és que és un món que hores d'ara em queda una mica lluny. Algú m'ho pot confirmar? 


--
Cris Arnau

No hay comentarios:

Publicar un comentario