jueves, 25 de abril de 2013

Pràctiques curs tablet

Hola Pilar, sóc l'Alba de l'escola Solcunit per deixar clar el tema del curs de tablets, t'envio l'explicació del que he fet en cada mòdul, espero que sigui suficient.

Mòdul 1: Vaig fer una foto i vaig estar retocant-la. A l'escola la podem utilitzar en qualsevol moment, els alumnes poden ser grans artistes fent fotografies o vídeos d'activitats i/o companys de la classe.

Mòdul 2: Vaig gravar als nens de la classe cantant la cançó de la vella quaresma i després ens vam escoltar.

Mòdul 3: Vaig fer un mapa conceptual del tipus de plantes que haviem fet entre tots a la classe.

Mòdul 4: Vaig fer fotos als murals que vam durant la setmana del projecte del cos humà, i a cada grup els vaig gravar parlant sobre el que havien aprés a sobre de la foto.

Mòdul 5: Amb un lector de notícies una parella d'alumnes van buscar la notícia que més els hi va cridar l'atenció, la van llegir i finalment la van explicar al grup classe.

 Mòdul 6: amb l'aplicació  lletres Soft Sapiens amb alumnes que tenen problemes de grafomotricitat, han practicat la direccionalitat de les lletres.

Mòdul 7: M'he posat de pàgines preferides la del proyecto guappis, l'eduapps, el bloc de pedagogia mòbil i ara estic buscant algun organitzador per les apps... 

Ja em diràs si tot això és correcte, Pilar... 
Gràcies, i ha sigut un curs molt útil!
Alba.

1 comentario:

  1. Es correcte Alba, felicitacions!!! aviat enviarem els certificats. Gracies!!

    ResponderEliminar